Companie Noutati FAQ Cariere Contact Harta Site Info Utile

Alegerea dumneavoastra cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului Novinger Klaus, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
Novinger Klaus foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Novinger Klaus este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
vezi procesatorii nostri de date
Catalog produse
Filofax
Organizare si Arhivare
Solutii transport securizat Versapak
Prezentare Documente
Conferinte, Planificare, Comunicare
Hartie, Etichete, Articole din Hartie
Instrumente de Scris si Desen
Capsatoare si Perforatoare
Accesorii de Birou Diverse
Articole din Piele si Serviete
Accesorii IT
Aparate de Etichetat
Mobilier si Accesorii Diverse
Sisteme de Comunicare Vizuala
Articole de Curatenie si Protocol
Produse ecologice
Echipamente bucatarie office
Cataloage
Oferte speciale
Bibliorafturi
Hartie Copiator
Organizare, Arhivare
Capsatoare, Perforatoare
Accesorii de Birou
Marci promovate

Tuning100.ro Auto100.ro

Kampus - magazin online incaltaminte
Bine ai venit Anonymous!
Valoare totala : -
Prima pagina » Termeni si conditii
Atenţionare

Acest website îşi propune să ofere membrilor săi înregistraţi informaţii şi anunţuri de ultimă oră, complete şi exacte.
Cu toate acestea însă, toate informaţiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse în www.novinger.ro sau în orice alt produs care este realizat şi promovat de novinger.ro nu reprezintă activitate de consultanţă sau orice fel de activitate de intermediere.
SC Novinger Klaus Grup SRL nu poate fi trasă la răspundere în nici o măsură, pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de novinger.ro.
Termenii şi condiţiile de acces a site-ului novinger.ro

Vă rugăm să parcurgeţi acest document cu atenţie. Prin accesarea site-ului Novinger.ro aflat la adresele http://www.novinger.ro, http://www.novingerklaus.ro şi http://novinger.ro, denumit în continuare "Novinger.ro", sau prin orice alt fel de accesare a conţinutului acestui website, sunteţi ţinut să respectaţi termenii documentului de mai jos asupra căruia aţi fost de acord. Acest website este menţinut şi actualizat de SC Novinger Klaus Grup SRL.
În situaţia în care nu sunteţi de acord cu termenii prezentului document, vă rugăm să părăsiţi Novinger.ro şi să nu mai accesaţi acest site. Orice acces al Novinger.ro va fi considerat, de acum încolo, un accept al termenilor şi condiţiilor conţinute în documentul de mai jos.

Termenii prezentului document datează de la 1 martie 2006.

1. Protecţia proprietăţii intelectuale
Conţinutul şi designul Novinger.ro, precum şi orice alt material având legătura cu Novinger.ro trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. în orice altă modalitate (ca, spre exemplu: articole, design şi orice alte materiale la care ne vom referi în continuare ca la "Conţinut Novinger.ro"), aparţin Novinger.ro şi colaboratorilor săi - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) şi sunt protejate de legislaţia privind proprietatea intelectuală. Nu puteţi utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele Novinger.ro fără a deţine o permisiune scrisă din partea Novinger.ro.

2. Utilizarea conţinutului Novinger.ro
Puteţi copia şi printa Conţinutul Novinger.ro doar pentru folosinţa dumneavoastră personală, lipsită de intenţie comercială. Cu excepţia celor spuse mai sus, Conţinutul Novinger.ro nu poate fi reprodus, modificat şi exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatări.

Acţiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea Novinger.ro:
        A. reproducerea sau stocarea Conţinutului Novinger.ro, precum şi trimiterea acestui conţinut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informaţiei.
        B. modificarea, publicarea, transmiterea, precum şi participarea la transferul, vânzarea, distribuţia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afişarea Conţinutului Novinger.ro, în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea Novinger.ro.
        C. îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al Novinger.ro asupra Conţinutului Novinger.ro.
Orice utilizare a conţinutului Novinger.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document, este interzisă. Cererile de utilizare a conţinutului Novinger.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@Novinger.ro.

3. Alte tranzacţii
Novinger.ro poate fi folosit, de unii dintre partenerii săi de afaceri, drept bază pentru vânzarea sau promovarea unor produse şi servicii. În această situaţie, contractul care va reglementa contractul dintre dvs. şi furnizorul de produse şi servicii respectiv se va încheia între dvs. şi respectivul furnizor de produse şi servicii şi nu între dvs. şi Novinger.ro.

4. Suspendarea accesului
Novinger.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate şi fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul dvs. la Conţinutul Novinger.ro sau la o parte a acestui conţinut.
În cazul acesta, se vor aplica, acolo unde este cazul, prevederile punctului 3 al prezentului document.

5. Schimbări ale site-ului
Novinger.ro işi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau şterge în orice moment porţiuni ale Conţinutului său. De asemenea, Novinger.ro îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conţinut.

6. Înregistrare, parole şi responsabilităţi
Accesul dvs. la anumite servicii şi informaţii din cadrul siteului este protejat de o parolă. Vă recomandăm să nu dezvăluiţi nimănui această parolă. Novinger.ro nu va va cere niciodată parola conturilor dvs în mesaje sau telefoane nesolicitate. Vă sfătuim deci să nu dezvăluiţi această parolă persoanelor care vă cer acest lucru. Mai mult, dacă este posibil, trebuie să vă amintiţi să semnaţi log off / sign out din contul dvs. în oricare din serviciile online oferite de Novinger.ro, la sfârşitul fiecărei sesiuni de utilizare a acestora. Vă sfătuim de asemenea să închideţi fereastra browserului în care aţi lucrat la sfârşitul navigării dumneavoastră în siteurile sau serviciile furnizate de Novinger.ro
Aceste sfaturi sunt destinate să înlăture accesul persoanelor neautorizate la informaţiile dvs. personale sau la corespondenţa dumneavoastră atunci când lucraţi într-o reţea de computere aflată într-un loc public. (în cafenelele internet, spre exemplu).
Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantată a fi 100% sigură. În consecinţa, în ciuda eforturilor noastre de a va proteja informaţia personală, Novinger.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informaţiilor transmise de dvs. către noi, către şi de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Vă avertizăm aşadar că orice informaţie trimisă către noi se va face pe propriu dumneavoastra risc.
Fiecare înregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisă partajarea datelor de acces (username şi parola) în contul Novinger.ro, indiferent că accesul se realizează de către un utilizator sau un abonat Novinger.ro. Novinger.ro nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei reţele la conţinutul său. În situaţia în care se descoperă accese de acest gen, Novinger.ro îşi rezervă dreptul de a anula sau a suspenda accesul dumneavoastră la conţinutul său, fără posibilitatea returnării sumelor de bani care au rămas nefolosite din abonamentul plătit de dvs.

7. Acord de confidenţialitate
Informaţia pe care dumneavoastră o furnizaţi despre dvs. către Novinger.ro va fi folosită doar în concordanţă cu termenii Acordului de Confidenţialitate al Novinger.ro.

8. Platformele de comunicaţie puse la dispoziţie de Novinger.ro
Novinger.ro vă poate pune la dispoziţie ca şi platforme de comunicare între dvs. şi ceilalţi utilizatori Novinger.ro un serviciu de mesagerie privată. În ideea în care Novinger.ro nu poate şi nici nu este interesat de filtrarea mesajelor postate sau trimise de utilizatorii săi prin intermediul acestor platforme de comunicaţie, ne rezervăm dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi şi fără o notificare prealabilă), de a şterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restricţiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicaţie.
Dvs. sunteţi singurul responsabil pentru conţinutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie să ştiţi că postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor de comunicaţie puse la dispoziţie de Novinger.ro este supusă următoarelor limitări:
  • Nu puteţi publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate conţine o formă unanim recunoscută în societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri şi servicii.
  • Nu puteţi publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor Novinger.ro nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent că această trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicaţie puse la dispoziţie de Novinger.ro sau prin intermediul altor mijloace de comunicaţie. Mai mult, contul dvs. de email pe care Novinger.ro vi-l poate pune la dispozitie este limitată de folosirea acestuia doar în conformitate cu cerinţele legii sau ale moralei. 
  • Nu puteţi publica, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje care conţin recomandări de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteţi publica sau face referire în nici un fel la mesaje care conţin informaţii confidenţiale, indiferent că acestea sunt sau nu prevazute cu menţiunea "confidenţial" sau cu orice altă menţiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta preţul, imaginea sau valoarea de piaţă al unui produs sau serviciu. 
  • Nu puteţi publica, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje care conţin texte ilegale, ameninţătoare, abuzive, indecente, care încalcă în orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un terţ. 
  • Nu puteţi publica, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje care conţin viruşi sau orice alte secvenţe de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot întrerupe, elimina sau limita funcţionalitatea Novinger.ro sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software). 
  • Nu puteţi colecta în nici un fel informaţie indentificabilă personal de la utilizatorii sau membri Novinger.ro. 
  • Nu puteţi restricţiona sau elimina accesul unor alţi utilizatori la platformele de comunicaţie puse la dispoziţie de Novinger.ro. 
  • Nu puteţi publica, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje prin care există posibilitatea de a vă dezvalui identitatea faţă de eventualii vizitatori ai Novinger.ro care nu îndeplinesc calitatea de membru plătitor, evitând astfel achitarea datoriilor faţă de SC Novinger Klaus Grup SRL pentru folosirea serviciilor puse la dispoziţie.
Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie Novinger.ro (email, mesaje private, etc...), sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Novinger.ro pentru price paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmitereii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.
Email-ul si sistemul de mesajele private ale Novinger.ro, precum si orice alta platforma de comunicatie Novinger.ro care face posibila publicarea unor anunturi, contin mesaje trimise de utilizatori, asupra carora Novinger.ro nu are nici un control. Novinger.ro nu poate garanta acuratetea, integritatea sau calitatea acestor mesaje. Unii utilizatori pot intelege ca este mai simplu sa incalce regulile statuate in acest acord, si, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti. Imaginea prezentanta de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.
Prin publicarea unui mesaj al dvs. pe unul dintre Forumurile Novinger.ro sau prin publicarea pe site, acolo unde acest lucru este posibil, a unui comentariu cu privire la unul dintre articolele publicate in Novinger.ro, sunteti de acord sa cedati Novinger.ro dreptul nelimitat si neexclusiv de a reproduce, modifica, traduce, publica, distribui sau face public respectivul text sau o parte din acesta.

9. Atentie!
Deşi în fiecare moment face eforturi în vederea asigurarii calităţii şi corectitudinii articolelor publicate în site, Novinger.ro nu poate garanta, expres sau implicit, în privinţa conţinutului său, a siteului Novinger.ro, a software-ului Novinger.ro ori a produselor şi serviciilor apărute sub egida Novinger.ro. Novinger.ro nu îşi asumă răspunderea, în nici o situaţie, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, pentru nici o lipsă de profit directă sau indirectă (incluzând, dar fără a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, întreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularităţii informaţiilor şi serviciilor furnizate de site, chiar dacă Novinger.ro vă atenţionase anterior că folosirea acestor informaţii fără un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.
Novinger.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, Novinger.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.
La cererea Novinger.ro, sunteti de acord sa exonerati de raspundere Novinger.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

10. Forţa Majoră
Novinger.ro, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre Novinger.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile Novinger.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Novinger.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Novinger.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Novinger.ro, erorile de operare, greva, etc.

11. Diverse
Schimbarea termenilor prezentului acord.
Novinger.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, Novinger.ro va va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a comentariului schimbarilor intervenite. Accesul in site si folosirea serviciilor Novinger.ro dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.
De asemenea, unele servicii oferite de Novinger.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.
Publicitatea si continutul furnizat de alte parti.
Parti ale continutului inclus in Novinger.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Novinger.ro are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului Novinger.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Novinger.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Novinger.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din Novinger.ro.
Notficări
Orice notificare catre Novinger.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.
Promotiile: Promotiile si/sau cadourile oferite cu titlu gratuit nu se cumuleaza cu alte reducerile comerciale, decat daca in textul promotiei este stipulat clar acest lucru. Toate promotiile sau ofertele speciale se desfasoara in limita stocului disponibil si in perioada de valabilitate a acestora. Sumele stipulate, deoarece se adreseaza strict persoanelor juridice, sunt in lei fara TVA.

12. Legea care guvernează acordul
Drepturile şi obligaţiile părţilor, impuse de prezentul acord, precum şi toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate şi guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluţionare în faţa instanţelor româneşti.
Newsletter
>>>>>> ADRESA NOASTRA <<<<<<
Strada Crinului nr. 15 C
Rosu, Comuna Chiajna, jud. Ilfov, Romania
Tel.: +40 31 228 9228
+40 21 311 5047
Fax: +40 31 228 9230
Email : office@novinger.ro

Vrei sa achizitionezi produsele noastre prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice ( SEAP )?
Mergi la "Produse noi" pentru mai multe detalii!